Exklusiv TräningsWEEKEND i fantastiska VEMDALEN! En plats jag älskar och ser som mitt andra hem. En magisk plats där man kan koppla bort all stress och bara leva i nuet, i lugnet, i skogen, i backen eller helt enkelt i soffan framför öppen brasa efter dagens andra träningspass..

Vad ingår förutom den magiska naturen och upplevelsen?

-Bilfärd Steningehöjden-Vemdalen tur/retur (tors em-sön kväll)
-9st träningspass

-Frukostbuffé fre-sön
-Lunch fre-sön
-Middag fre-lör -Till middagarna serveras rätter baserat på ekologiskt viltkött som levereras från Uddens sjögård

-Tillgång till vedeldad bastu & bubbelbad
-Boende (2pers/rum)
-Pris: 4095kr/person

Såhär ser upplägget ut:

Starta upp dagen med en fantastisk morgon promenad i den vit täckta fjällskogen. Fortsätt sen med en magisk frukost.. Därefter fortlöper dagen med fyspass, intervallpass alt vandring uppför de fantastiska skidbackarna/vandringslederna. Därimellan chillmode, lunch, föreläsningar och dagarna avslutas alltid med middag vi tillsammans tillagar, vedeldad bastu och bubbelbad för den som önskar och det där glaset vin framför den öppna brasa.. En weekend man gärna vill uppleva!

  • Vecka 7 2019 TräningsWEEKEND – FULLBOKAD
  • Vecka 12 2019 TräningsWEEKEND -FULLBOKAD 
  • Vecka 17 2019 TräningsWEEKEND – Bokningsbar
  • Vecka 18 2019 FysWEEKEND med Michael & Jannika – Bokningsbar 

Otroligt roligt att intresset är så stort! Är detta en upplevelse just du vill delta på?
Skicka intresseanmälan på: fightyourfightsweden@gmail.com så hör jag gav mig till dig.

Kanske är ni ett gäng kollegor som sitter och planerar en kommande kick off, vad vore bättre än att planera en träningsWEEKEND i Vemdalen? Eller kanske är ni några vänner som vill uppleva en sportig helg tillsammans? Eller sitter du och planerar en möhippa åt din allra bästa vän och vill ge henne en upplevelse utöver det lilla extra? Ja, då är detta resan för er!

Resorna är tänkta att fortlöpa under hela året så vill man planera en resa 6månader fram i tiden går det alldeles utmärkt! Jag hoppas vi hörs!

/Må gott, Jannika