Vilken syn har du på träning?

Fight YOUR Fight heter mitt företag. Jag brinner för att hjälpa andra komma igång med sin träning, nå sina mål, må bra och leva ett hälsosamt liv. I mina ögon är allt möjligt! Fight YOUR Fight står för att du ska äga din egen strid och bekämpa den utefter dina egna förutsättningar. Alla har vi ett mål med vårt liv och vår träning.

Det kommer alltid finnas hinder i vägen, frågan är hur du tar dig runt dem. Det kommer alltid dyka upp olika utmaningar. Frågan är hur du löser dem? Det kommer ständigt dyka upp genvägar. Frågan är vilken väg du prioriterar att gå? Jag kan hjälpa dig att nå dina mål, stora som små!

Jag vill ge mina klienter den bästa upplevelsen!

Wenngarn_förskola1

Jag vill att Fight YOUR Fight inte bara ska erbjuda det bästa bemötandet, den bästa servicen, den höga kvalitén utan också känna trygghet i att jag besitter en hög kunskap inom mina områden som din tränare.  -Du gör en investering i dig själv.

Jag tränar mina klienter i en fantastisk träningsmiljö där alla tränare brinner för att hjälpa människor att må bättre, att nå sina mål, att hitta en hjälpsam livsstil. Närmare bestämt ute på fantastiska Wenngarn Sportcenter i Sigtuna. Med vacker natur runt omkring med möjlighet att träna både på ute gymmet och inomhus så kan jag gladeligen meddela att det är ELEIKOs showroom och innefattar enbart den bästa utrustning på marknaden enligt mig.

20140811_MG_78281

Hitta hit

Wenngarn ligger 15 minuter från Arlanda, 5 minuter från Sigtuna, 20 minuter från Uppsala och en dryg halvtimme från Stockholm.

Det är enkelt att åka kommunalt till Wenngarn från Stockholm, Bålsta, Uppsala, Knivsta, Arlanda, Märsta och Sigtuna. Både SL (buss 579) och UL (buss 183) stannar på hållplatsen Venngarnsvägen.

Från Märsta finns det bra cykelvägar till Sigtuna stad. Därifrån finns en naturskön cykelväg till Wenngarn, som går över Viby By och Sigtunabygdens Golfklubb.

Intresserad av min hjälp?

Nå mig på fightyourfightsweden@gmail.com alt. Tel: 072- 22 52 103