Jannika Larsson

Personlig tränare

Resultatet från min fem dagars “Reboot”…

Posted By on November 7, 2014 in Uncategorized | 0 comments

Som ni vet som följer mig gjorde jag en “Reboot” för att testa vad det gav mig och hur min kropp reagerade.

Varför gjorde jag detta när så många är emot det och minst lika många för just detox och juicer?

=Jag vill alltid testa allting själv och efter att ha läst om Joe som var sjuk, hade svår psoriasis, andra åkommor och åt en massa medicin och på allt detta var väldigt tjock. Joe blev frisk efter att ha gjort denna detox i 60dagar. Då kan man tänka, en gång är ingen gång, att det bara fungerade på honom. Men en annan kille även han väldigt tjock, också hade psoriasis och åt en massa medicin blev också frisk och äter idag ingen medicin.

Nu är ju inte jag tjock eller har någon sjukdom eller äter en massa medicin men jag har ju två andra “åkommor” i min kropp som inte är normalt:

  1. Jag har en sköldkörtel som är alldeles för hög. Jag har en förbränning som är tre gånger högre än en vanlig individ
  2. Min kropp producerar egna blodplättar. Alltså ökar mängden blod i mig konstant

Jag äter ingen medicin för detta idag trots att läkarna ville sätta mig på både blodförtunnande och fyra andra mediciner direkt men då jag inte ligger i faro zonen för att behöva äta medicin ville jag inga ha. Men jag ville ändå testa denna Reboot för att se om min kropp reagerade på ett speciellt sätt..  Och frågan nu då: -Gjorde den det?

=Både ja och nej! Jag märkte ingen speciell skillnad på fem dagar när det gäller mina värden i kroppen, då skulle jag nog behöva fortsätta en längre period men det jag märkte var:

  • Jag var full med energi hela dagarna
  • Inga svackor på efrermiddagen
  • Kände ingen hunger. Då min kropp går efter skalmans klocka vart jag lite orolig och undrade hur detta skulle gå, men gick alldeles utmärkt  och tappade inte humöret en enda gång 😉

Alltså en väldigt positiv upplevelse. Dock det enda som var väldigt tråkigt var att man inte fick tugga något. Att bara “dricka” hela dagarna vart väldigt tråkigt MEN jag är inte personen som slutar och ger upp pga att något är tråkigt men det skulle väl vara enda delen som var “negativt” gällande just juice reboot.

Skulle jag göra juice reboot i 60dagar som Joe gjorde?

=Nej! För det första är jag inte tjock och behöver inte gå ner en massa kilon och det är heller inget att rekommendera en vanlig individ. Men är du tjock och skulle vilja göra en livsförändring så krävs det att du kontaktar en läkare och gör tester och kollar dina värden innan du går in på en sådan där typ av diet. Sen är det att rekommendera att du har en tränare/pt vid din sida som hjälper dig och finns till hands med just upplägget och träningen vid sidan om.

Men att göra detta igen för min del kommer jag absolut göra! Känslan i kroppen är att man blir “ren” inifrån, alla gifter försvinner ur kroppen då du endast dricker juicerna, dricker vatten och däremellan några kokos vatten. Jag kommer att göra detta vid fler tillfällen framöver. Kanske var tredje månad, då i fem-sju dagars detox och sen komplettera dessa juicerna till min vanliga kost. Jag är personligen väldigt dålig på att äta grönsaker så för min del blir det super att ta en juice drink till middagen.

Vill du göra en förändring, göra en nystart?

=Kontakta mig på fightyourfightsweden@gmail.com så hjälper jag dig gärna!

Såhär blev mina resultat efter en fem dagars Reboot:

10676417_10152925778135649_2368107165606602275_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *