Jannika Larsson

Personlig tränare

Tävlingskalender 2015 i full planering…

Posted By on October 26, 2014 in Uncategorized | 0 comments

Efter mitt första Ironman i Barcelona i oktober detta året fick jag blodad tand. Det trodde jag aldrig skulle inträffa då jag var så jäkla trött på all jädrans träning som var både ensamt då jag tränade själv och långpassen på 6h var alldeles för långa just där och då för att jag skulle kunna ha ett positivt tänk. Var riktigt less på det i slutet men när väl tävlingsdagen närmade sig, snacket började surra runt om och energin började komma tillbaka blev jag mer och mer taggad.

Både dagarna innan och på självaste tävlingsdagen vart jag inte nervös. Och det har ALDRIG hänt, speciellt inte inför något jag aldrig gjort förut. Ska jag titta tillbaka på den tiden då jag tävlade i Athletic Fitness på SM och skulle upp och tävla i chins och dips var jag så nervös så jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Men att göra något som i mina ögon är något utav det största och tuffaste man kan göra inom idrottsvärlden vart jag inte nervös inför.. Hm..

MEN, jag fick blodad tand och vet att jag nu kan behålla lugnet inför och under loppet. Känna att jag behärskar det men också att jag känner en stor drift i att göra ännu bättre ifrån mig kliar nu i fingrarna. Så nu har jag bestämt mig, eller snarare tre dagar efter att jag gjort Ironman i Barcelona gick jag in på deras hemsida och betalde en ny plats inför nästa år 🙂 Så nu är träningsplanering, kost planering och tävlingsplanering i full gång.. Tills dagens datum är följande lopp inplanerade, men viktigt att nämna att tävlingskalendern ej är komplett ännu 😉

  • Gbg varvet (2,1mil) 23/5 2015
  • Stockholm MArathon (4,2mil) 30/5 2015
  • Vansbro Triathlon (Halv IM) 27/6 2015
  • Stockholm Triathlon 23/8 2015
  • Ironman Barcelona 4/10 2015

Men som sagt, än är inte tävlingskalendern komplett så den kommer kompletteras med en eller två lopp till.

Kosten är satt och träningen är satt. Nu väntar jag bara på att min jädrans förkylning som håller i sig och vägrar ge med sig ska försvinna. Jag är as taggad och redo för att kriga mot ett ännu bättre 2015!

10702043_10152865396555649_146688974949061907_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *